Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

We are ditunjuk agen perdagangan manca kanggo pabrik.

Suwene wektu pangiriman sampeyan?

Umume iku 5-10 dina yen ing Simpenan.15-20 dina nggawe lan pangiriman khusus, gumantung saka jumlah produk, tujuan pangiriman lan wektu reresik khusus.

Apa sampeyan nyedhiyakake conto?Apa gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman.

Suwene jarum felting tahan?

Yen sampeyan ngati-ati lan sinau carane nggunakake jarum kanthi bener, jarum felting bisa tahan nganti pirang-pirang wulan utawa malah pirang-pirang taun kanthi nggunakake biasa lan sampeyan bisa ngindhari tatu sing lara.

Kepiye carane sampeyan bisa mbedakake jarum felting?

Jarum Felting kasedhiya ing macem-macem ukuran.Nomer gauge nuduhake diameter jarum.Sing luwih dhuwur nomer kasebut, luwih alus jarum dadi jarum 40 gauge luwih alus tinimbang 36 gauge.Jarum sing beda-beda teka kanthi jumlah barb sing beda-beda.

Apa jarum felting larang?

Jarum felting bisa dadi mirah minangka larang sing pengin gumantung carane akeh sing nindakake lan carane amba proyek lan carane Komplek iku.Uga, wol sing sampeyan tuku nyedhiyakake bagean gedhe ing biaya sakabèhé.

Suwene umur beting jarum?

Unsplit bisa disimpen nganti telung taun, yen pamisah, gumantung saka kondisi pengawetan.

Kepiye carane nyimpen jarum?

Produk sing dibungkus kudu disimpen ing papan sing garing.

Apa syarat pembayaran sampeyan?

Pembayaran<=5000USD, 100% luwih dhisik.Pembayaran> = 5000USD, 35% T / T ing advance, imbangan sadurunge shippment.