Jarum Spiral

  • Jarum Spiral Cocog kanggo Interior lan Bahan Filter Otomotif

    Jarum Spiral Cocog kanggo Interior lan Bahan Filter Otomotif

    Jarum spiral, bagean kerjane uga segitiga biasa, bedane yaiku nggawe bagean kerja segi telu dadi rotator kaya benang.Supaya resistensi jarum bisa disebarake kanthi seragam, bisa nambah umur jarum, uga bisa nyuda gangguan ing permukaan kain lan nambah ukuran tenun jarum.

    Range pilihan

    • Ukuran jarum: 36 - 40

    • Dawane jarum: 3 "3.5"

    • wangun Barb: G GB

    • Bentuk liya saka bagean kerja, nomer mesin, bentuk barb lan dawa jarum bisa disesuaikan