Produk

  • Needle Punched Nonwoven Polyamide Felt Nonwoven Felting Needle

    Needle Punched Nonwoven Polyamide Felt Nonwoven Felting Needle

    Jarum non-dirajut iki uga kalebu jarum segi telu, loro-lorone pinggiran tanpa untu, pinggir liyane duwe 4 utawa 6 utawa 8 untu, jarak untu banget 1.35㎜, cocok kanggo komposit kain non-dirajut multi-lapisan. .

    Range pilihan

    • Ukuran jarum: 28 32 36 38

    • Dawane jarum: 3 "3.5"

    • Wangun barb: G GB B

    • Bentuk liya saka bagean kerja, nomer mesin, wangun barb lan dawa jarum bisa disesuaikan

  • Produsen Jarum Felting Triangular paling gedhe ing China

    Produsen Jarum Felting Triangular paling gedhe ing China

    Jarum segitiga minangka jinis sing paling umum digunakake lan nduweni bagean salib fungsional saka segi telu isosceles sing bisa tahan kabeh arah bujur, saengga asil sing apik bisa digayuh sajrone tindikan.

    Range pilihan

    • Ukuran jarum: 18, 20, 23, 25, 32, 36, 38, 40, 42

    • Dawane jarum: 3 "3.5" 4" 4.5" 4.8" 6"

    • wangun Barb: GBFL GB LB

    • Bentuk liya saka bagean kerja, nomer mesin, bentuk barb lan dawa jarum bisa disesuaikan

  • Jarum Conical Digunakake Ing Industri Otomotif, Kulit Ponggawa, Geotextile, Filter Felt, lsp

    Jarum Conical Digunakake Ing Industri Otomotif, Kulit Ponggawa, Geotextile, Filter Felt, lsp

    Jarum kerucut, uga dikenal minangka jarum penguat, ora mung nduweni kabeh karakteristik jarum segi telu, nanging uga nduweni daya lentur sing luwih gedhe, elastisitas sing luwih gedhe, bisa nahan kekuwatan jarum sing luwih gedhe, tahan jarum jarum, umur layanan sing dawa, saengga bisa nambah efisiensi seng nembus.

    Range pilihan

    • Ukuran jarum: 20, 23, 25, 32, 36, 38, 40, 42

    • Dawane jarum: 3 "3.5" 4" 4.5" 4.8" 6"

    • Wangun barb: G GB B

    • Bentuk liya saka bagean kerja, nomer mesin, wangun barb lan dawa jarum bisa disesuaikan

  • Flannelette Raising Needle - Jarum Garpu

    Flannelette Raising Needle - Jarum Garpu

    Jarum garpu, kaya jarum segi telu, uga duwe segmen kerja tunggal, dobel, pirang-pirang, lan tapered.Ing ngarep bagean kerja bercabang, ana garpu kaya harpoons, yaiku cetakan kompresi sing dibentuk lan dumadi saka macem-macem permukaan sing mlengkung.Ngganti arah garpu bisa nggawe kain entuk efek suede utawa efek belang ring.digunakake utamané ing antarmuka otomotif, karpet, lan kothak apparel.

    Range pilihan

    • Ukuran jarum: 25, 30, 38, 40, 42

    • Dawane jarum: 63.5mm 73mm 76mm

    • Bentuk liya saka bagean kerja, nomer mesin, wangun barb lan dawa jarum bisa disesuaikan

  • Jarum Felting Bintang Grosir Kanggo Karpet Karpet Custom Stainless Steel Jarum

    Jarum Felting Bintang Grosir Kanggo Karpet Karpet Custom Stainless Steel Jarum

    Jarum lintang jarum karo barbs ing papat sudhut sing njamin tingkat tangle dhuwur kanggo saben sundhukan, nanging ing wektu sing padha, nyilikake karusakan kanggo serat, lan umume digunakake ing.

    Range pilihan

    • Ukuran jarum: 36, 38, 40

    • Dawane jarum: 3 "3.5"

    • wangun Barb: GB GB

    • Bentuk liya saka bagean kerja, nomer mesin, wangun barb lan dawa jarum bisa disesuaikan

  • Jarum Spiral Cocog kanggo Interior lan Bahan Filter Otomotif

    Jarum Spiral Cocog kanggo Interior lan Bahan Filter Otomotif

    Jarum spiral, bagean kerjane uga segitiga biasa, bedane yaiku nggawe bagean kerja segi telu dadi rotator kaya benang.Supaya resistensi jarum bisa disebarake kanthi seragam, bisa nambah umur jarum, uga bisa nyuda gangguan ing permukaan kain lan nambah ukuran tenun jarum.

    Range pilihan

    • Ukuran jarum: 36 - 40

    • Dawane jarum: 3 "3.5"

    • wangun Barb: G GB

    • Bentuk liya saka bagean kerja, nomer mesin, bentuk barb lan dawa jarum bisa disesuaikan

  • Bagian Mesin Tekstil Jarum Felting Teardrop

    Bagian Mesin Tekstil Jarum Felting Teardrop

    Jarum khusus kanthi bagean salib peach bisa nyuda resistensi tusukan lan karusakan serat, kanthi efektif nyuda tingkat jarum sing rusak.Jarum iki umume digunakake ing kemul kertas lan kemul bolong garing spiral.

    Range pilihan

    • Jarum 28, 32, 36, 38

    • Dawane jarum: 3 "3.5"

    • wangun Barb: GB GB

    • Bentuk liya saka bagean kerja, nomer mesin, wangun barb lan dawa jarum bisa disesuaikan

  • Kualitas tinggi Bordir Tri Star Jarum Wol Felting Jarum Gunakake kanggo Nonwoven

    Kualitas tinggi Bordir Tri Star Jarum Wol Felting Jarum Gunakake kanggo Nonwoven

    Jarum lintang Tri, jarum biasane pecah ing bagean barb, karakteristik jarum lintang tri yaiku duwe telung sudhut mlengkung extruding ing bagean kerja bunder, lan kabeh barbs disebarake kanthi merata ing telung sudhut, nyuda kemungkinan jarum rusak sing disebabake dening sing barb.

    Range pilihan

    • Ukuran jarum: 32, 36, 38, 40

    • Dawane jarum: 3 "3.5"

    • wangun Barb: GB BG

    • Bentuk liya saka bagean kerja, nomer mesin, wangun barb lan dawa jarum bisa disesuaikan

  • Quadro Needle Dhuwur - End Proses Khusus Non - Jarum Tenun

    Quadro Needle Dhuwur - End Proses Khusus Non - Jarum Tenun

    Jarum Quadro minangka jinis jarum khusus, wangun khusus, syarat proses sing dhuwur, kanggo kelancaran permukaan kain produk mbantu banget, utamane karo produk kain dasar, efek luwih apik.

    Range pilihan

    • Ukuran jarum: 36, 38, 40

    • Dawane jarum: 3 "3.5"

    • Wangun barb: G GB B

    • Bentuk liya saka bagean kerja, nomer mesin, wangun barb lan dawa jarum bisa disesuaikan

  • Jarum Kelapa Kanggo Produksi Produk Kelapa (Jarum Segitiga Tebal)

    Jarum Kelapa Kanggo Produksi Produk Kelapa (Jarum Segitiga Tebal)

    Jarum klapa, sing digunakake kanggo tusuk kasur klapa utawa serat kasar liyane, umume digunakake ing negara-negara Asia Kidul lan Kidul.Amarga serat klapa iku kasar, ambane untu needling dadi jero, proses untu tambah, gagang jarum dikuwatake, lan kekerasane dadi hard, lan wektu tahan nyandhang dawa.

    Range pilihan

    • Ukuran jarum: 16

    • Dawane jarum: 3.5″ 4″

    • wangun Barb: GBFL GB LB

    • Bentuk liya saka bagean kerja, nomer mesin, bentuk barb lan dawa jarum bisa disesuaikan