• bab1

Babagan awake dhewe

KITA ING INDUSTRI, dadi sampeyan ora kudu dadi

Taizhou Chengxiang Trading Co., Ltd. dumunung ing Taizhou, Provinsi Zhejiang, China, spesialisasi ing jarum felting.Kanthi kualitas sing luar biasa lan solusi sing cocog karo jarum.Perusahaan wis nglayani pelanggan ing saindenging jagad luwih saka 30 taun.Pabrik mitra kita minangka perusahaan manufaktur khusus jarum nonwoven ing China kanthi pengalaman lan sejarah nggawe jarum profesional luwih saka 30 taun wiwit taun 1989 nganti saiki.Pabrik kasebut nduweni kapasitas produksi taunan 1 milyar jarum lan jarum felting ing spesifikasi sing gedhe banget kalebu jarum segitiga, jarum conical, jarum bintang silang, jarum garpu, jarum tetes mata, jarum quadro, jarum spiral, jarum barb terbalik, vario-barbs. jarum lan liya-liyane, Sing penting kita nampa kustomisasi lan ngrampungake produksi kanthi 10 dina.

Kabar

klumpukne informasi mesin lan peralatan kualitas paling anyar

Produk liyane

klumpukne informasi mesin lan peralatan kualitas paling anyar

Area Aplikasi

Distribusi Pelanggan

mitra