Jarum Kelapa

  • Jarum Kelapa Kanggo Produksi Produk Kelapa (Jarum Segitiga Tebal)

    Jarum Kelapa Kanggo Produksi Produk Kelapa (Jarum Segitiga Tebal)

    Jarum klapa, sing digunakake kanggo tusuk kasur klapa utawa serat kasar liyane, umume digunakake ing negara-negara Asia Kidul lan Kidul.Amarga serat klapa iku kasar, ambane untu needling dadi jero, proses untu tambah, gagang jarum dikuwatake, lan kekerasane dadi hard, lan wektu tahan nyandhang dawa.

    Range pilihan

    • Ukuran jarum: 16

    • Dawane jarum: 3.5″ 4″

    • wangun Barb: GBFL GB LB

    • Bentuk liya saka bagean kerja, nomer mesin, bentuk barb lan dawa jarum bisa disesuaikan