Jarum Conical Digunakake Ing Industri Otomotif, Kulit Ponggawa, Geotextile, Filter Felt, lsp

Katrangan singkat:

Jarum kerucut, uga dikenal minangka jarum penguat, ora mung nduweni kabeh karakteristik jarum segi telu, nanging uga nduweni daya lentur sing luwih gedhe, elastisitas sing luwih gedhe, bisa nahan kekuwatan jarum sing luwih gedhe, tahan jarum jarum, umur layanan sing dawa, saengga bisa nambah efisiensi seng nembus.

Range pilihan

• Ukuran jarum: 20, 23, 25, 32, 36, 38, 40, 42

• Dawane jarum: 3 "3.5" 4" 4.5" 4.8" 6"

• Wangun barb: G GB B

• Bentuk liya saka bagean kerja, nomer mesin, wangun barb lan dawa jarum bisa disesuaikan


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Rincian cepet

Jeneng produk: Felting needles
Garansi: 1,5 taun
Jeneng merek: YUXING
Gunakake: NEEDLE LOOM
Tipe: NEEDLE BOARD
Kapasitas produksi: 600 yuta

Kondisi: Anyar
Bahan baku: BAJA KARBON Dhuwur
Panggonan Asal: Zhejiang, China Brand
Aplikasi: Kanggo Jarum kain nonwoven
Packing: Uga dikempalken saka banyu lan karusakan

Packaging & Pangiriman

MOQ: 10000 pcs
Sade Unit: Multiple saka 10000
Ukuran paket per batch: 32X22X10 cm
Bobot reged saben batch: 12,00 kg
Jinis Paket: 500pcs dadi 1 kotak plasitc, banjur 10000pcs maneh dadi 1 kotak karton
Tuladha Gambar:

Deskripsi Produk 01
deskripsi produk 02

Lead Time:

Jumlah (potongan)

1 - 500000

> 500000

Est.Wektu (dina)

10

Kanggo rembugan

Produk Show

deskripsi produk03
deskripsi produk 04
deskripsi produk05

Deskripsi Produk

Gauges lan diameteripun saka Felting Needles

katrangan produk1

Gauge

Shank

(mm)

Seksi Penengah

(mm)

Makarya bagean Triangular agul-agul beight

(mm)

9

3.56

10

3.25

12

2.67

13

2.35

2.50

14

2.03

2.05

15

1.83

1.75

1.95

16

1.63

1.55

1.65

17

1.37

1.35

1.45

18

1.21

1.20

1.30

19

1.15

20

0.90

1.00

22

0.95

23

0.92

25

0.80

0.90

26

0.85

28

0.80

30

0.75

32

0.65

0.70

34

0.65

36

0.60

38

0.55

40

0.50

42

0.45

43

0.40

46

0.35

Dhiameter saka macem-macem bagean jarum dituduhake dening gauge.Ukuran sing luwih cilik tegese diameter sing luwih gedhe.Nalika ing bagean kerja, dhuwur salib-bagean dituduhake dening gauge bagean digunakake.Dhuwur salib bagean kerja conical diukur ing posisi 5mm saka titik jarum.Bentuk bagean salib liyane diukur kanthi dhuwur.

Parameter rinci jarum felting

jeneng produk

Jarum conical

 Deskripsi Produk 01

 deskripsi produk 02

tekstur

baja karbon dhuwur

deskripsi produk03

werna

padhang nikel putih

Jarak barb

spasi reguler

deskripsi produk 04

jarak medium

deskripsi produk05

jarak cedhak

Deskripsi Produk 06

spasi kerep

Deskripsi Produk 07

spasi tunggal

Deskripsi Produk 08

Gaya Barb

Tipe F

(penetrasi apik lan jumlah rambut, umume digunakake minangka pre-piercing)

deskripsi produk 09

Tipe G

Kurang karusakan kanggo serat

 deskripsi produk 10

Tipe B

Kurang karusakan kanggo serat

deskripsi produk 11

Tipe GB

Luwih tahan nganggo nalika digunakake

deskripsi produk 12

Tipe L

Ing basis saka jinis B, untu pancing luwih bunder

deskripsi produk 13

Tipe K (jarum gaya terbuka)

(Bisa nggawe spines pancing kanthi jumlah rambut sing luwih apik)

deskripsi produk 14

Nominal dawa jarum felting

4, 0 ing

deskripsi produk 15

3,5 inchi

deskripsi produk 16

3,0 in

deskripsi produk 17

Ukuran sing disedhiyakake ing ndhuwur minangka ukuran standar.Kanggo sawetara tujuan tartamtu, ukuran non-standar uga kasedhiya.

Dawane bagean kerja standar ing jarum felting

30 mm

deskripsi produk 18

27 mm

 deskripsi produk 19

Ukuran sing disedhiyakake ing ndhuwur minangka ukuran standar.Kanggo sawetara tujuan tartamtu, ukuran non-standar uga kasedhiya.

Lapangan aplikasi

Cocog kanggo geotextile, kain panyaring, kain mesin linoleum, kain kulit, interior mobil, katun kedap swara, karpet lan liya-liyane.

katrangan produk1

Interior Otomotif

katrangan produk2

Katun Kedap Suara

katrangan produk3

Kulit Ponggawa

deskripsi produk4

Filter Bag

katrangan produk5

Kain Mesin Linoleum

deskripsi produk6

Filter Bag

Fitur

* Jarum kasusun saka telung godhong, jarum jejeg dawane jarum segi telu conical ing sembarang posisi bagean salib sing segi telu, saka tip jarum menyang arah pinggul jarum saka mburi ngarep jarum mboko sithik coarsening
* Sudut kerucut mundhak sacara signifikan saka pucuk nganti pungkasan situs kerja
* Ukuran barbs ing saben pinggiran diklasifikasikake: sing nyedhaki pucuk, luwih cilik barbs
* A pluralitas pancingan barbed sing disusun heliks ing telung sudhut jarum, lan tip saka pancing barbed wis oriented menyang arah tip saka needle.The jarum conical bisa nyuda kemungkinan bejat jarum, nyuda nilai calorific lan supaya karusakan serat ing premis njamin daya seng nembus

Kaluwihan

* Kekuwatan lentur sing luwih seragam, elastisitas sing luwih apik, stabilitas sing luwih apik tinimbang jarum standar (jarum sing rusak luwih sithik), kecepatan produksi sing luwih dhuwur, nyuda offset net
* Kurang tahan tusukan awal, nyebabake panuntun jarum sing luwih apik, kurang defleksi, lan jarum sing rusak luwih sithik
* Jumlah pancingan gedhe, beban ora dhuwur banget, kinerja mlengkung luwih apik, lan kemungkinan patah jarum ing mburi bagean kerja luwih murah.
*Kualitas permukaan sing luwih apik saka produk olahan (penyok berbentuk corong sing luwih cilik ing produk akhir)
* Kurang beban mesin
* Nyuda kontaminasi jarum, piring jarum, piring penyangga lan piring stripping nalika ngolah serat daur ulang

Perusahaan Kita

tur pabrik01
deskripsi produk 02
tur pabrik02
deskripsi produk 04

Hubungi Kita

Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, pls aran gratis kanggo hubungi kita ing ngisor iki:

Telpon

+86 18858673523
+86 15988982293


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk