Flannelette Raising Needle - Jarum Garpu

Katrangan singkat:

Jarum garpu, kaya jarum segi telu, uga duwe segmen kerja tunggal, dobel, pirang-pirang, lan tapered.Ing ngarep bagean kerja bercabang, ana garpu kaya harpoons, yaiku cetakan kompresi sing dibentuk lan dumadi saka macem-macem permukaan sing mlengkung.Ngganti arah garpu bisa nggawe kain entuk efek suede utawa efek belang ring.digunakake utamané ing antarmuka otomotif, karpet, lan kothak apparel.

Range pilihan

• Ukuran jarum: 25, 30, 38, 40, 42

• Dawane jarum: 63.5mm 73mm 76mm

• Bentuk liya saka bagean kerja, nomer mesin, wangun barb lan dawa jarum bisa disesuaikan


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Rincian cepet

Jeneng produk: Felting needles
Garansi: 1,5 taun
Jeneng merek: YUXING
Gunakake: NEEDLE LOOM
Tipe: NEEDLE BOARD
Kapasitas produksi: 600 yuta

Kondisi: Anyar
Bahan baku: BAJA KARBON Dhuwur
Panggonan Asal: Zhejiang, China Brand
Aplikasi: Kanggo Jarum kain nonwoven
Packing: Uga dikempalken saka banyu lan karusakan

Packaging & Pangiriman

MOQ: 10000 pcs
Sade Unit: Multiple saka 10000
Ukuran paket per batch: 32X22X10 cm
Bobot reged saben batch: 12,00 kg
Jinis Paket: 500pcs dadi 1 kotak plasitc, banjur 10000pcs maneh dadi 1 kotak karton
Tuladha Gambar:

Deskripsi Produk 01
deskripsi produk 02

Lead Time:

Jumlah (potongan)

1 - 500000

> 500000

Est.Wektu (dina)

10

Kanggo rembugan

Produk Show

Deskripsi Produk 01
deskripsi produk 02
deskripsi produk03

Deskripsi Produk

Gauges lan diameteripun saka Felting Needles

katrangan produk1

Gauge

bagean kerja
(mm)

2. Seksi Madya
(mm)

Seksi Menengah 1
(mm)

Shank

15

1.83

16

1.55

17

1.35

1.35

18

1.20

1.20

19

1.10

1.10

20

0.95

0.95

0.95

22

23

25

0.80

0.80

0.80

26

28

30

0.70

0.70

32

0.65

0.65

34

36

0.55

0.55

38

0.50

0.50

40

0.45

42

0.40

Kabeh dhiameter bagean ing jarum garpu ditulis ing gauges (gg).Sing luwih cilik nomer gauge, luwih gedhe diameteripun.Ing macem-macem diameteripun kadhaptar ing grafik.Kabeh bagean jarum garpu, uga bagean kerja, duwe bagean salib bunder.

Parameter rinci ingpangrasajarum

jeneng produk

Jarum Quadro

Deskripsi Produk 01

tekstur

baja karbon dhuwur

Deskripsi Produk 01

werna

padhang nikel putih

dawa nominal

76,0 mm

deskripsi produk03

66,5 mm

deskripsi produk 04

65,0 mm

deskripsi produk05

63,5 mm

Deskripsi Produk 06

62,0 mm

Deskripsi Produk 07

Ing katrangan jarum garpu, dawa nomianl diwenehi ing millimeter (mm).Dawane nominal sing paling umum yaiku 63,5mm utawa2. utawa 3".Gambar jarum kasebut nemtokake dawa nominal utawa jarum garpu.

Dawane bagean kerja standar ing jarum garpu

5,5 mm

Deskripsi Produk 08

8,5 mm

deskripsi produk 09

13 mm

deskripsi produk 10

14,5 mm

deskripsi produk 11

15,5 mm

deskripsi produk 12

17 mm

deskripsi produk 13

Dawane bagean kerja ditemtokake dening stabilitas sing dibutuhake lan ambane penetrasi jarum sing digunakake.Macem-macem jinis saka jarum suda tunggal nganti jarum suda multi kasedhiya.Ing jarum sing dikurangi kanthi ukuran sing apik, dawa bagean kerja sing cendhak dibutuhake.Bagian kerja sing cendhak lan bilah penengah menehi jarum stabilitas sing dibutuhake lan nyilikake widening kain.

Lapangan aplikasi

Nonwovens minangka kelas bahan sing serat diikat kanthi suhu, kimia utawa mekanik sing dhuwur.Ing antarane, ikatan mekanik mbutuhake jarum minangka alat.Ing proses ikatan mekanik, serat dilewati lan dilebokake menyang kain liwat jarum kanthi burr, sing nambah gesekan ing antarane serat lan nambah efek ikatan saka kain non-anyaman.Mesin nggawe jarum minangka piranti khusus, lan akeh jarum dipasang ing dial.Jarum ngliwati nonwoven ing arah sing wis ditemtokake, intertwining serat bebarengan.Mesin nggawe jarum utamane digunakake ing produksi geotekstil, kain panyaring, tas saringan, kulit buatan, karpet sing bisa digunakake, interior otomotif, wol buatan tangan, katun murni, katun bra lan produk liyane sing duwe syarat permukaan.Kanggo nyimpulake, nggawe jarum mekanik minangka teknologi sing nggabungake serat bebarengan, sing bisa nambah efek ikatan saka kain non-anyaman.Mesin nggawe jarum minangka peralatan khusus sing digunakake kanggo mujudake proses iki, lan akeh digunakake ing produksi akeh produk sing mbutuhake syarat permukaan.

katrangan produk1

Interior Otomotif

katrangan produk2

Katun Kedap Suara

katrangan produk3

Kulit Ponggawa

deskripsi produk4

Filter Bag

katrangan produk5

Mesin Linoleum Kab

deskripsi produk6

Geotextile Kain

katrangan produk7

Kain Filter

katrangan produk8

Kain Mobil

katrangan produk9

Karpet sekali pakai

Fitur

• Jarum nangani wis siji utawa luwih tapering cones, lan bagean digunakake silinder
• Garpu bunder telung dimensi
•V-shaped utawa D-shaped salib

Kaluwihan

• Alon-alon pancing serat kanggo urip layanan maneh
•Awak jarum pancen lurus lan ora patah utawa mbengkongake jarum
•Penampilan kain dipengaruhi dening salib berbentuk V lan D
• Keseragaman dhuwur ing mesin terstruktur
•Kumparan khas (tekstur biji)
• Kapabilitas pangolahan serat sing efisien kanggo kualitas permukaan sing padhet
• linuwih Processing dhuwur, kualitas produk banget
•Bagian salib ing area kerja apik banget, kanthi kualitas permukaan sing paling apik (alur corong sing luwih cilik)

Perusahaan Kita

tur pabrik01
deskripsi produk 04
deskripsi produk 02
tur pabrik02

Hubungi Kita

Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, pls aran gratis kanggo hubungi kita ing ngisor iki:

Telpon

+86 18858673523
+86 15988982293


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk