Produsen Jarum Felting Triangular paling gedhe ing China

Katrangan singkat:

Jarum segitiga minangka jinis sing paling umum digunakake lan nduweni bagean salib fungsional saka segi telu isosceles sing bisa tahan kabeh arah bujur, saengga asil sing apik bisa digayuh sajrone tindikan.

Range pilihan

• Ukuran jarum: 18, 20, 23, 25, 32, 36, 38, 40, 42

• Dawane jarum: 3 "3.5" 4" 4.5" 4.8" 6"

• wangun Barb: GBFL GB LB

• Bentuk liya saka bagean kerja, nomer mesin, bentuk barb lan dawa jarum bisa disesuaikan


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Rincian cepet

Jeneng produk: Felting needles
Garansi: 1,5 taun
Jeneng merek: YUXING
Gunakake: NEEDLE LOOM
Tipe: NEEDLE BOARD
Kapasitas produksi: 600 yuta

Kondisi: Anyar
Bahan baku: BAJA KARBON Dhuwur
Panggonan Asal: Zhejiang, China Brand
Aplikasi: Kanggo Jarum kain nonwoven
Packing: Uga dikempalken saka banyu lan karusakan

Packaging & Pangiriman

MOQ: 10000 pcs
Sade Unit: Multiple saka 10000
Ukuran paket per batch: 32X22X10 cm
Bobot reged saben batch: 12,00 kg
Jinis Paket: 500pcs dadi 1 kotak plasitc, banjur 10000pcs maneh dadi 1 kotak karton
Tuladha Gambar:

Deskripsi Produk 01
deskripsi produk 02

Lead Time:

Jumlah (potongan)

1 - 500000

> 500000

Est.Wektu (dina)

10

Kanggo rembugan

Produk Show

Deskripsi Produk 01
deskripsi produk 02
deskripsi produk03

Deskripsi Produk

Gauges lan diameteripun saka Felting Needles

katrangan produk1

Gauge

Shank

(mm)

Seksi Penengah

(mm)

Makarya bagean Triangular agul-agul beight

(mm)

9

3.56

10

3.25

12

2.67

13

2.35

2.50

14

2.03

2.05

15

1.83

1.75

1.95

16

1.63

1.55

1.65

17

1.37

1.35

1.45

18

1.21

1.20

1.30

19

1.15

20

0.90

1.00

22

0.95

23

0.92

25

0.80

0.90

26

0.85

28

0.80

30

0.75

32

0.65

0.70

34

0.65

36

0.60

38

0.55

40

0.50

42

0.45

43

0.40

46

0.35

Dhiameter saka macem-macem bagean jarum dituduhake dening gauge.Ukuran sing luwih cilik tegese diameter sing luwih gedhe.Nalika ing bagean kerja, dhuwur salib-bagean dituduhake dening gauge bagean digunakake.Dhuwur salib bagean kerja conical diukur ing posisi 5mm saka titik jarum.Bentuk bagean salib liyane diukur kanthi dhuwur.

Parameter rinci jarum felting

jeneng produk

Jarum Felting Triangular

 Deskripsi Produk 01

Deskripsi Produk 01

tekstur

baja karbon dhuwur

deskripsi produk03

werna

padhang nikel putih

Jarak barb

spasi reguler

deskripsi produk 04

jarak medium

deskripsi produk05

jarak cedhak

Deskripsi Produk 06

spasi kerep

Deskripsi Produk 07

spasi tunggal

Deskripsi Produk 08

Gaya Barb

Tipe F

(penetrasi apik lan jumlah rambut, umume digunakake minangka pre-piercing)

deskripsi produk 09

Tipe G

Kurang karusakan kanggo serat

deskripsi produk 10

Tipe B

Kurang karusakan kanggo serat

deskripsi produk 11

Tipe GB

Luwih tahan nganggo nalika digunakake

deskripsi produk 12

Tipe L

Ing basis saka jinis B, untu pancing luwih bunder

deskripsi produk 13

Tipe K (jarum gaya terbuka)

(Bisa nggawe spines pancing kanthi jumlah rambut sing luwih apik)

deskripsi produk 14

Nominal dawa jarum felting

5, 0 ing

deskripsi produk 15

4,5 inchi

deskripsi produk 16

4, 0 ing

deskripsi produk 17

3,5 inchi

deskripsi produk 18

3.15 inchi

 deskripsi produk 19

3,0 in

deskripsi produk 20

Ukuran sing disedhiyakake ing ndhuwur minangka ukuran standar.Kanggo sawetara tujuan tartamtu, ukuran non-standar uga kasedhiya.

Dawane bagean kerja standar ing jarum felting

33 mm

deskripsi produk 21

30 mm

deskripsi produk22

24 mm

deskripsi produk23

20 mm

deskripsi produk24

Ukuran sing disedhiyakake ing ndhuwur minangka ukuran standar.Kanggo sawetara tujuan tartamtu, ukuran non-standar uga kasedhiya.

Spesifikasi kasedhiya:

Jarum segitiga teka kanthi ukuran sing paling akeh.
(ukuran sing kasedhiya - 23G. 25G. 32G, 36G, 38G, 40G, 42G)

katrangan produk

25G M333/R333-
Cocog kanggo serat kandel utawa serat dicampur karo bahan liyane saka produk abot, awet, nyandhang resistance

Lapangan aplikasi

katrangan produk2

Fitur

* Situs sing digunakake yaiku segitiga equilateral
* Situs kerja podo karo saka tip menyang transisi tapered
* Barbs ing kabeh pinggiran ukurane padha
* Jumlah barbs tradisional: loro barbs saben pinggiran
* Inti protruding bagean kerja seragam 120 ° karo pinggiran
* Bagean salib sing luwih cilik tinimbang jarum standar (potongan silang awak jarum suda 13%)

Kaluwihan

* Kekuwatan mlengkung konsisten ing kabeh arah gaya
* serba guna
*Kualitas permukaan produk akhir sing dhuwur banget Piring jarum bisa rusak nalika dipasang
* Lumahing rampung luwih alus
* Resistance puncture sing sithik, pamindahan materi cilik, nanging ora ana efisiensi
* Akupunktur nggunakake energi kurang

Pabrik kita

tur pabrik01
deskripsi produk 02
tur pabrik02
deskripsi produk 04

Hubungi Kita

Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, pls aran gratis kanggo hubungi kita ing ngisor iki:

Telpon

+86 18858673523
+86 15988982293


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita