Jarum Spiral Cocog kanggo Interior lan Bahan Filter Otomotif

Katrangan singkat:

Jarum spiral, bagean kerjane uga segitiga biasa, bedane yaiku nggawe bagean kerja segi telu dadi rotator kaya benang.Supaya resistensi jarum bisa disebarake kanthi seragam, bisa nambah umur jarum, uga bisa nyuda gangguan ing permukaan kain lan nambah ukuran tenun jarum.

Range pilihan

• Ukuran jarum: 36 - 40

• Dawane jarum: 3 "3.5"

• wangun Barb: G GB

• Bentuk liya saka bagean kerja, nomer mesin, bentuk barb lan dawa jarum bisa disesuaikan


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Rincian cepet

Jeneng produk: Felting needles
Garansi: 1,5 taun
Jeneng merek: YUXING
Gunakake: NEEDLE LOOM
Tipe: NEEDLE BOARD
Kapasitas produksi: 600 yuta

Kondisi: Anyar
Bahan baku: BAJA KARBON Dhuwur
Panggonan Asal: Zhejiang, China Brand
Aplikasi: Kanggo Jarum kain nonwoven
Packing: Uga dikempalken saka banyu lan karusakan

Packaging & Pangiriman

MOQ: 10000 pcs
Sade Unit: Multiple saka 10000
Ukuran paket per batch: 32X22X10 cm
Bobot reged saben batch: 12,00 kg
Jinis Paket: 500pcs dadi 1 kotak plasitc, banjur 10000pcs maneh dadi 1 kotak karton
Tuladha Gambar:

Deskripsi Produk 01
deskripsi produk 02

Lead Time:

Jumlah (potongan)

1 - 500000

> 500000

Est.Wektu (dina)

10

Kanggo rembugan

Produk Show

Deskripsi Produk 01
deskripsi produk 02
deskripsi produk03

Deskripsi Produk

Gauges lan diameteripun saka Felting Needles

katrangan produk1

Gauge

Shank

(mm)

Seksi Penengah

(mm)

Makarya bagean Triangular agul-agul beight

(mm)

9

3.56

10

3.25

12

2.67

13

2.35

2.50

14

2.03

2.05

15

1.83

1.75

1.95

16

1.63

1.55

1.65

17

1.37

1.35

1.45

18

1.21

1.20

1.30

19

1.15

20

0.90

1.00

22

0.95

23

0.92

25

0.80

0.90

26

0.85

28

0.80

30

0.75

32

0.65

0.70

34

0.65

36

0.60

38

0.55

40

0.50

42

0.45

43

0.40

46

0.35

Dhiameter saka macem-macem bagean jarum dituduhake dening gauge.Ukuran sing luwih cilik tegese diameter sing luwih gedhe.Nalika ing bagean kerja, dhuwur salib-bagean dituduhake dening gauge bagean digunakake.Dhuwur salib bagean kerja conical diukur ing posisi 5mm saka titik jarum.Bentuk bagean salib liyane diukur kanthi dhuwur.

Parameter rinci ingpangrasajarum

jeneng produk

Jarum spiral

 Deskripsi Produk 01

deskripsi produk 02

tekstur

baja karbon dhuwur

deskripsi produk03

werna

padhang nikel putih

Jarak barb

spasi reguler

 deskripsi produk 04

jarak medium

deskripsi produk05

jarak cedhak

Deskripsi Produk 06

spasi kerep

Deskripsi Produk 07

spasi tunggal

 Deskripsi Produk 08

Gaya Barb

Tipe F

(penetrasi apik lan jumlah rambut, umume digunakake minangka pre-piercing)

deskripsi produk 09

Tipe G

Kurang karusakan kanggo serat

deskripsi produk 10

Tipe B

Kurang karusakan kanggo serat

deskripsi produk 11

Tipe GB

Luwih tahan nganggo nalika digunakake

deskripsi produk 12

Tipe L

Ing basis saka jinis B, untu pancing luwih bunder

deskripsi produk 13

Tipe K (jarum gaya terbuka)

(Bisa nggawe spines pancing kanthi jumlah rambut sing luwih apik)

deskripsi produk 14

Nominal dawa jarum felting

3,5 inchi

deskripsi produk 15

3,0 in

deskripsi produk 16

Ukuran sing disedhiyakake ing ndhuwur minangka ukuran standar.Kanggo sawetara tujuan tartamtu, ukuran non-standar uga kasedhiya.

Dawane bagean kerja standar ing jarum felting

30 mm

deskripsi produk 17

24 mm

deskripsi produk 18

Ukuran sing disedhiyakake ing ndhuwur minangka ukuran standar.Kanggo sawetara tujuan tartamtu, ukuran non-standar uga kasedhiya.

Spesifikasi kasedhiya:

Jarum spiral teka kanthi ukuran sing paling akeh.
(ukuran kasedhiya - 38G, 40G)

katrangan produk1

38G jarum spiral

Cocog kanggo serat kandel utawa serat dicampur karo bahan liyane saka produk abot, awet, nyandhang resistance.

Lapangan aplikasi

Cocog kanggo geotextile, kain panyaring, kain mesin linoleum, kain kulit, interior mobil, katun kedap swara, karpet lan liya-liyane.

katrangan produk2

Jarum spiral cocok kanggo kerajinan gawenan tangan, dolanan gawenan tangan, felt wol gawenan tangan, kain kulit, interior mobil lan liya-liyane ……

katrangan produk3
deskripsi produk4
katrangan produk5

Fitur

• posisi kerja segitiga equilateral, sawise corak tartamtu
• Barbs ing kabeh sudhut padha ukuran
• Jumlah barbs umum: 2 barbs saben pinggiran
• Susunan jarum barbed ing situs kerja beda karo eri biasa

Kaluwihan

• Serat liyane bisa dicekel kanggo efisiensi akupunktur sing luwih dhuwur
• Alignment beda pancingan kanggo nggawe produk final babagan tahan
Kekuwatan sing luwih dhuwur lan luwih homogen (rasio MD:CD)
• Kualitas lumahing prodhuk final wis optimized
• Kapadhetan tusukan suda bisa nambah kacepetan produksi

Pabrik kita

tur pabrik01
deskripsi produk 04
deskripsi produk 02
tur pabrik02

Hubungi Kita

Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, pls aran gratis kanggo hubungi kita ing ngisor iki:

Telpon

+86 18858673523
+86 15988982293


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita