Bagian Mesin Tekstil Jarum Felting Teardrop

Katrangan singkat:

Jarum khusus kanthi bagean salib peach bisa nyuda resistensi tusukan lan karusakan serat, kanthi efektif nyuda tingkat jarum sing rusak.Jarum iki umume digunakake ing kemul kertas lan kemul bolong garing spiral.

Range pilihan

• Jarum 28, 32, 36, 38

• Dawane jarum: 3 "3.5"

• wangun Barb: GB GB

• Bentuk liya saka bagean kerja, nomer mesin, wangun barb lan dawa jarum bisa disesuaikan


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Rincian cepet

Jeneng produk: Felting needles
Garansi: 1,5 taun
Jeneng merek: YUXING
Gunakake: NEEDLE LOOM
Tipe: NEEDLE BOARD
Kapasitas produksi: 600 yuta

Kondisi: Anyar
Bahan baku: BAJA KARBON Dhuwur
Panggonan Asal: Zhejiang, China Brand
Aplikasi: Kanggo Jarum kain nonwoven
Packing: Uga dikempalken saka banyu lan karusakan

Packaging & Pangiriman

MOQ: 10000 pcs
Sade Unit: Multiple saka 10000
Ukuran paket per batch: 32X22X10 cm
Bobot reged saben batch: 12,00 kg
Jinis Paket: 500pcs dadi 1 kotak plasitc, banjur 10000pcs maneh dadi 1 kotak karton
Tuladha Gambar:

Deskripsi Produk 01
deskripsi produk 02

Lead Time:

Jumlah (potongan)

1 - 500000

> 500000

Est.Wektu (dina)

10

Kanggo rembugan

Produk Show

deskripsi produk03
deskripsi produk 04
deskripsi produk05

Deskripsi Produk

Gauges lan diameteripun saka Felting Needles

katrangan produk1

Gauge

Shank

(mm)

Seksi Penengah

(mm)

Makarya bagean Triangular agul-agul beight

(mm)

9

3.56

10

3.25

12

2.67

13

2.35

2.50

14

2.03

2.05

15

1.83

1.75

1.95

16

1.63

1.55

1.65

17

1.37

1.35

1.45

18

1.21

1.20

1.30

19

1.15

20

0.90

1.00

22

0.95

23

0.92

25

0.80

0.90

26

0.85

28

0.80

30

0.75

32

0.65

0.70

34

0.65

36

0.60

38

0.55

40

0.50

42

0.45

43

0.40

46

0.35

Dhiameter saka macem-macem bagean jarum dituduhake dening gauge.Ukuran sing luwih cilik tegese diameter sing luwih gedhe.Nalika ing bagean kerja, dhuwur salib-bagean dituduhake dening gauge bagean digunakake.Dhuwur salib bagean kerja conical diukur ing posisi 5mm saka titik jarum.Bentuk bagean salib liyane diukur kanthi dhuwur.

Parameter rinci jarum felting

jeneng produk

Jarum Felting Teardrop

 Deskripsi Produk 01

 deskripsi produk 02

tekstur

baja karbon dhuwur

deskripsi produk03

werna

padhang nikel putih

Jarak barb

spasi reguler

deskripsi produk 04

jarak medium

deskripsi produk05

jarak cedhak

Deskripsi Produk 06

spasi kerep

Deskripsi Produk 07

spasi tunggal

Deskripsi Produk 08

Gaya Barb

Tipe F

(penetrasi apik lan jumlah rambut, umume digunakake minangka pre-piercing)

deskripsi produk 09

Tipe G

Kurang karusakan kanggo serat

deskripsi produk 10

Tipe B

Kurang karusakan kanggo serat

deskripsi produk 11

Tipe GB

Luwih tahan nganggo nalika digunakake

deskripsi produk 12

Tipe L

Ing basis saka jinis B, untu pancing luwih bunder

deskripsi produk 13

Tipe K (jarum gaya terbuka)

(Bisa nggawe spines pancing kanthi jumlah rambut sing luwih apik)

deskripsi produk 14

Nominal dawa jarum felting

3,5 inchi

deskripsi produk 15

3,0 in

deskripsi produk 16

Ukuran sing disedhiyakake ing ndhuwur minangka ukuran standar.Kanggo sawetara tujuan tartamtu, ukuran non-standar uga kasedhiya.

Dawane bagean kerja standar ing jarum felting

30 mm

deskripsi produk 17

24 mm

 deskripsi produk 18

22 mm

deskripsi produk 19

Ukuran sing disedhiyakake ing ndhuwur minangka ukuran standar.Kanggo sawetara tujuan tartamtu, ukuran non-standar uga kasedhiya.

Spesifikasi kasedhiya:

Jarum tetes mata teka kanthi ukuran sing paling akeh.
(ukuran kasedhiya - 36G, 38G
Jarum tetes 38G

katrangan produk1

Lapangan aplikasi

Kain nonwoven bisa diikat kanthi suhu dhuwur, cara kimia utawa mekanik, sing terakhir mbutuhake jarum. Nalika ikatan mekanik digunakake, serat kasebut diangkut nganggo jarum barbed lan tatu menyang kain. Iki nambah gesekan. antarane serat kanggo nambah iketan saka kain non-dirajut.Piring jarum mesin jarum wis nomer akeh jarum ditempelake ing, lan jarum iki bakal nembus kain non-dirajut ing arah kasebut.Utama digunakake ing geotextile , kain penet, tas saringan, kulit buatan, karpet sing bisa digunakake, interior mobil, wol gawenan tangan, katun, katun kotang lan syarat permukaan liyane kanggo produksi produk.

Sabuk conveyor papan corrugated

katrangan produk2
katrangan produk3
deskripsi produk4

Spiral Press Filter Kain

katrangan produk5
deskripsi produk6
katrangan produk7

Fitur

• Bagian salib saka situs kerja yaiku tetesan banyu
•Posisi kerja podo karo antarane tip lan kerucut tapering
• Kabeh barbs ing salah siji pinggiran padha ukuran
•Jumlah barbs sing paling umum: 4, 6, utawa 8 barbs

Kaluwihan

• Efek tangling sing luwih apik saka serat ing area eri pancing, lan efisiensi akupunktur sing luwih apik luwih dhuwur
• Arang banget ing warp lan weft net saka kain dhasar

Pabrik kita

tur pabrik01
tur pabrik02
deskripsi produk 04
deskripsi produk 04

Hubungi Kita

Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, pls aran gratis kanggo hubungi kita ing ngisor iki:

Telpon

+86 18858673523
+86 15988982293


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita